Brand „SSW – sweat stop wear“ osnovan je kao odgovor na probleme osoba s znojenjem. Fokus je na uklanjanje neugodnih estetskih nuspojava znojenja. SSW proizvodi sami po sebi ne sprječavaju proces znojenja već štite odjeću da, usprkos znojenju, ostane suha i zaštićena od neželjenih znojnih mrlja, a ujedno Vam smanjuju troškove održavanja i čišćenja odjeće. Oni jamče kvalitetu, udobnost i samopouzdanje u svakoj prigodi.

Prvi proizvod unutar SSW branda je potkošulja sa znojnicima business . Proizvod je izrađen od ekoloških i prirodnih tkanina i posebnog materijala ispod pazuha sastavljenog od dva sloja. Prvi pamučni sloj ima funkciju upijanja znoja dok drugi vodonepropusni sloj onemogućava prodor znoja u zoni pazuha u vanjski dio potkošulje, a time i na gornje slojeve odjeće.

Potkošulja sa znojnicima business namijenjena je poslovnim ženama i muškarcima, službenim osobama, uniformiranim osobama i svim drugim osobama koje se pojačano znoje (hiperhidroza, žene u menopauzi) ili koji se žele zaštititi od znojnih fleka na odjeći u zoni pazuha.

Proizvod je zaštićen (registriran) industrijski dizajn pri Hrvastkom zavodu za intelektualno vlasništvo i osigurava nositelju (vlasniku) isključivo pravo korištenja, odnosno izrade, ponude, stavljanja u promet te uvoza ili izvoza proizvoda u kojem je industrijski dizajn sadržan ili na kojeg je industrijski dizajn primijenjen.