Brand „SSW – sweat stop wear“ osnovan je kao odgovor na probleme prekomjernog znojenja u području pazuha.

SSW proizvodi sami po sebi ne sprječavaju proces znojenja već štite odjeću da, usprkos znojenju, ostane suha i zaštićena od neželjenih znojnih mrlja, a ujedno Vam smanjuju troškove održavanja i čišćenja odjeće.

Prvi proizvod unutar SSW branda je potkošulja sa znojnicima business.

Samo ime Business kao ideja je došla upravo zato što poslovni ljudi ispuštaju posebnu vrstu znoja uzrokovanu svakodnevnim stresom,takav je znoj neugodnog mirisa i često uništi košulje, sakoe ili jakne nakon samo nekoliko nošenja do te mjere da rijetko kada pomaže i kemijsko čišćenje u otklanjanju neugodnih mirisa. Znoj uzrokovan stresom ima u sebi puno više proteina i lipida od običnog toplinskog znoja koji je većinom sastavljen od vode(H20) i male količine minerala. Masnoće i proteini od znoja koji je uzrokovan stresom u kombinaciji s bakterijama koje žive na vašoj koži rezultiraju intenzivnim i neugodnim tjelesnim mirisom.

Proizvod je izrađen od iznimno kvalitetnog STANDARD 100 by OEKO-TEX® pamuka(95%) s dodatkom elastina (5%).

U potkošulju kao i u sve naše buduće proizvode ugrađujemo poseban znojnik napravljen od pamuka(70%) i poliestera(30%) s posebnom tehnologijom koja  omogućava upijanje znoja te ga potom transformira u vodenu paru koja isparava u obliku toplog zraka,te tako štiti vaše gornje slojeve odjeće od znojnih fleka ispod pazuha.

Potkošulja sa znojnicima business namijenjena je svima koji imaju probleme s prekomjernim znojenjem u području pazuha i koji žele zaštiti svoje gornje slojeve odjeće(sako, kožna jakna, vesta, pulover, kaput, prsluk) od neugodnih mirisa i mrlja ispod pazuha.

Potkošulja SSW je zaštićena industrijskim dizajnom pri  Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ(EU)   #SweatStopW